Saker jag gör medan jag borde skriva

Morden i Great Diddling i pocket!

Nu finns Morden i Great Diddling i pocket! Själv har jag alltid tyckt att det är det absolut bästa formatet, och att en bok aldrig känns riktigt på riktigt förrän man kan hålla i ett pocketexemplar.

När min första bok, Läsarna i Broken Wheel rekommenderar, kom ut frågade mitt förlag hur jag såg på min framtid som författare, vad jag drömde om, och så vidare, och jag svarade att jag drömde att mina böcker skulle köpas i pocket på hög som en del av ett 4 för 3 erbjudande. När jag jobbade i bokhandeln var det en av mina absoluta favoritdelar av jobbet: att se människor strosa runt framför pockethyllorna, ta ner en bok, läsa lite på baksidan, och lägga den till högen. Att både formatet och priset var mindre gjorde att man kunde experimentera mer och våga prova även den där debutanten, eller deckarförfattaren man inte hade läst något av, eller den nya genren. Och som läsare finns det ingenting jag gillar bättre än att gå in på Pocketshop inför en resa, hugga minst fyra pocket, och sen inte kunna bestämma mig för vad jag ska läsa.

Och så här såg det ut när jag fick hem mina läsex… äntligen!! https://www.instagram.com/reel/CpK5r-LKP0h/?utm_source=ig_web_copy_link