Saker jag gör medan jag borde skriva

Att dejta sig igenom DC

En parantes i min guidade tur genom Washington DC: jag har kommit på det perfekta sättet att mer saker i DC. Tinder. Jag har ändå många museum och monument att arbeta mig igenom. Än så länge har Tinder inte gjort mig besviken: alla verkar vara coola och politiska och liberala och helt inne på konstmuseum. Jag har redan bokat in en dejt på the National Portrait Gallery.

Möjligtvis kan jag ha gjort ett tveksamt första intryck med en annan stackars man när han frågade om det var något jag verkligen ville se i staden och jag svarade: krigskyrkogårdarna. För sent kom jag på mig och tillade: ”Men det kanske inte är en bra plats för en första dejt?” Han verkade inte nämnvärt lugnad av det här (”Are you that kind of Swedish writer with a dark murder fetish?”).  Jag tror kanske att det lilla ordet ”första” var ett misstag. Något säger mig att det inte kommer bli en andra dejt mellan oss. Nu när han är förvarnad, menar jag.

>