Saker jag gör medan jag borde skriva

Böcker för boktips

En av de fantastiska sakerna med att få sin bok publicerad är att man får massor av fina exemplar från förlagen. En av nackdelarna är att man får så väldigt många fina exemplar från förlagen. Det känns ändå som lite av ett slöseri när ens egna böcker tar upp så mycket bokhylla-plats. Jag menar, jag har ändå redan läst dem.

Men nu har jag kommit på en helt briljant idé för att ersätta dem med böcker jag inte har läst och hålla mig själv med bokrekommendationer så länge lagret räcker. Jag kallar det: böcker för bokrekommendationer. Planen är genial i sin enkelhet: skicka mig ett tips på en fantastisk bok, skriv något om vad du älskade med den och varför du tycker att alla, dvs jag, borde läsa den, och i utbyte skickar jag ett signerat exemplar av någon av mina böcker. Skicka ett email till: katarina@katarinabivald.se, inkludera din adress, och glöm inte att berätta vilken av mina böcker du vill ha och om du vill ha den på något annat språk än svenska.

Med lite tur kommer jag få mängder med fantastiska boktips tills jag får slut på böcker!

>