Saker jag gör medan jag borde skriva

En ovanlig riktning på ett välkänt samband

Det är oerhört stökigt i min lägenhet just nu.

Och vet ni vad det beror på? Det beror på att jag har SKRIVIT. Det har gått bra i flera dagar nu. Det är ju ett välkänt samband att ju renare det är i lägenheten, desto sämre går skrivandet, men jag visste inte att det också kunde gå i motsatt riktning: att en stökig lägenhet kan vara ett tecken på att skrivandet går bra.

Fast det är väldigt stökigt. Vi pratar dammråttor kommer äta upp mig i sömnen-stökigt. Kan definitivt inte felanmäla något-stökigt. Hoppas att föräldrarna inte kommer på oväntat besök-stökigt. Kanske till och med: jag måste nog städa innan Syrran kommer hem-stökigt (och då ÄR det illa).

Jag diskar. Det gör jag. Men bara för att jag då och då får slut på de kaffekoppar som behövs för att hålla inspirationen på topp. Jag tar mig iväg till vattengympan, men bara för att min kropp sakta håller på att duka under för de effektiva timmarna framför datorn. Näst efter kaffe, alkohol och diverse lugnande tabletter är vattengympa guds gåva till författare.

Vad mer? Jag bloggar verkligen inte för jag har inte tid för jag måste passa på att skriva en till scen medan jag fortfarande är någorlunda vaken och om jag bara hinner skissa lite på nästa sekvens kan jag skriva den imorgon och argh!! en dammråtta har greppat tag om mitt högra ben och håller precis på att brotta ner mig men jag kan inte sluta skriva nu för det går bra.

Ser ni mig inte igen så är det antingen för att jag sitter hemma och skriver eller för att jag hålls som gisslan av dammråttorna.

>