Saker jag gör medan jag borde skriva

Mitt franska omslag

Imorgon är det dags för releasefest för min nya bok, En dag ska jag lämna allt det här, och förberedelserna pågår förstås för fullt. Just nu sammanställer jag till exempel allt värdelöst vetande om stenar i Oregon som du inte visste att du behövde. Releasefesten är på Bitter pills, från kl. 17, Hornstull, och kan förstås inte missas. Stenarna! Powerpointen! Eder fantastiska favorit-författare!

Men jag tänkte ändå ta en kort paus i de hektiska förberedelserna för att dela det franska omslaget till boken med er. Är det inte det finaste ni någonsin har sett (sen det svenska omslaget)?

Den uppmärksamma kan också notera att det är helt unikt bland mina franska omslag i och med att den helt saknar en katt! Jag måste erkänna att jag saknar katten lite. Nästa bok måste jag uppenbarligen skriva in en i handlingen.

>