Saker jag gör medan jag borde skriva

Show me the PRESENT!

Relationer kan vara svåra i allmänhet, och missförstånd händer så lätt med tidsskillnad och geografisk avstånd och Facebook-ande. Knappt hade vi varit ifrån varandra ett par dagar förrän jag råkade kalla min gode vän Isak för ”gullig”, och sen brakade hela helvetet lös.

Inte heller lyckades jag snappa upp de finare vinkarna om vad min plikt var under min USA-resa, så Isak kände sig till slut manad att tala klarspråk: JAG VILL HA PRESENT.

Men sen tog klarspråket slut. Vad vill du ha, frågade jag. ”Om du hade älskat mig hade du vetat det”, svarade han. Ärligt talat, män!

Förslag från mina vänner om vad jag borde ge honom: ”Alla blir glada åt såna där teskedar med besöksortens namn på skaftet. Med tiden kan man få ihop en fin samling som kan ge upphov till många trevliga konversationer till efterrätten.” – ”Små fingerborgar i porslin med minnestext är också himla fina presenter.” – ”Med tanke på Isaks djurkampanj på nätet så föreslår jag olika djursaker. Kanske en ödlesked, en capybara-tekopp eller varför inte tigertofflor.”

Det här tänker jag mig kommer lösas i New York, som ju är känd som ”Djurrelaterade teskeds- och fingerborgarnas absoluta huvudstad.”

Ni andra som vill ha en present av mig rekommenderar jag tydliga instruktioner.

>