Saker jag gör medan jag borde skriva

The Broadway Experience

Carina har haft visst dåligt samvete för att hon inte lyckats hitta någon musikal åt mig på den enda kväll vi är i New York tillsammans. Men det löste hon igår, genom att vinna två biljetter till The Book of Mormons som just nu spelar i Minneapolis. Är inte det ett tecken på ett organisatoriskt geni i mästerklass, när hon till och med lyckas styra upp slumpen?

Så nu har jag sett en musikal, för första gången på väldigt, väldigt länge. Den var helt fantastisk. Jag har visserligen inte jättestora kunskaper om mormoner, men väldigt mycket kändes generellt för internationellt föreningsliv i synnerhet och livet i allmänhet.

Om att vilja göra en osjälvisk insats

Om känslor

Här är saker andra har sagt när de varit på musikalen.

>