Saker jag gör medan jag borde skriva

Utmaningar i författarvardagen

Ni vet hur det är med författare. Vi är alltid så glada och optimistiska och strålande livsnjutare att det ibland är svårt att se mörkret som döljer sig under ytan. Det finns väl få grupper som klagar så lite som vi gör! Aldrig gnäller vi, aldrig trakasserar vi våra vänner med sms om att vi har tråååååkigt, aldrig skriver vi blogginlägg efter blogginlägg om hur otroligt jobbigt allt är och hur till och med våra krukväxter hatar oss. Problemen finns, men ingen pratar om dem. Kanske är vi för upptagna med att försöka hålla uppe den perfekta fasaden

Så idag tänkte jag samla några iakttagelser om utmaningar i författarvardagen. Eftersom ord är oerhört irriterande och bara en galning skulle samla på sig fler än man behöver har jag bestämt mig för att illustrera författarvardagen i bilder.

Jag fyller på allt eftersom.

Pappersinsamlingen. Kommentarer överflödiga
Modet. Otvättade jeans och t-shirt-delen av en pyjamas jag fått av min svägerska. Texten säger: "Coffee first. Then whe talk" och av någon anledning tänkte hon på mig när hon såg den
Dammsugning. Jag kunde ha börjat med köket, men där har jag en annan ritpappersrulle, och i hallen står tyvärr pappersinsamlingen.
Kafka: ett litet avslutande exempel på en solstråle till författare.
>