Saker jag gör medan jag borde skriva

Ytterligare begränsningar med att dejta sig igenom DC

Som ni kanske minns kom jag på den utmärkta planen att beta av turistattraktionerna i DC medelst Tinder. Dejter och historiska monument på samma gång. Lite lätt flirtande och den där tillfredsställande känslan av dygd som alltid håller mig uppe när jag besökt ett museum. Det fungerade inte när det gällde krigsmonumenten, upptäckte jag, men när det gäller allt annat i stan måste det ju rimligtvis vara en briljant idé?

Så icke. Tydligen är männen i den här stan trevliga och artiga och anstränger sig för att komma på saker som jag skulle kunna tycka om, och tyvärr har de alla läst min korta presentationstext på Tinden. Ingen har läst min presentationstext och tänkt: ”Uppenbarligen en rasande kulturell och kultiverad kvinna. Jag är säker på att hon kommer uppskatta ett obskyrt konstgalleri eller litet historiskt museum”. Hittills har jag sett en rooftop beer garden, och ikväll ska jag till ett lokalt mikrobryggeri. Det kan ha varit ett misstag att skriva ut ”books and beers” som enda information av mina intressen.

Å andra sidan kommer jag ju snabbt beta av allt som är verkligt viktigt i DC, och också den enda delen där Carina möjligtvis sviker som guide. Hon gillar inte öl.

>